Hifi streamen

Ongeëvenaarde kwaliteit...

De tijd dat streamingdiensten enkel in belabberde MP3-kwaliteit hun content de huiskamers binnen brachten ligt gelukkig achter ons. De kwaliteit van Spotify streams is bijvoorbeeld, op de hoogst selecteerbare kwaliteit, best fatsoenlijk. Voor de echte HiFi-purist is dit echter niet voldoende: muziek moet zo natuurgetrouw mogelijk weergeven wat de artiest in de studio produceerde. Het goede nieuws is, dat dat tegenwoordig ook mogelijk is. Het streamen van albums van uw favoriete artiest in studio-master kwaliteit is een genot voor het, gevoelige, oor.

Maar.. dan moet het wel werken. Hoge resoluties muziek en video vergen nauwe afstemming van componenten en infrastructuur, waarbij men al snel door de bomen het bos niet meer ziet en kwaliteit een last in plaats van lust wordt. Een muzieknummer in master kwaliteit is al snel zo’n 50Mb groot, dat vergt nogal wat van uw internet en netwerkverbindingen, laat staan de overdracht van deze signalen naar uw stereo installatie.

Wat kunnen wij voor u doen ?

We kijken naar uw wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden en kunnen eventueel een proef-setup voor u verzorgen met gebruik van uw bestaande Hifi-apparatuur. Onze aandacht zal vooral uitgaan naar uw internetverbinding en netwerk, daar dit vaak de grootste beperkende factor is. Natuurlijk denken we graag met u mee hoe u het maximale uit uw stereo installatie haalt. Componenten, kabels, speakers.. het moet allemaal kloppen.

Scroll naar boven