Alarmsysteem

Inbraakalarm

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alarmsystemen in alle risicoklassen in de regio Limburg / Noord Brabant. Indien gewenst verzorgen wij directe aansluiting op een alarmcentrale (PAC) en / of certificering van uw alarmsysteem ten behoeve van de verzekeringsmaatschappij.

Een alarmsysteem (oftewel inbraakalarm) heeft geen introductie nodig, iedereen kent ze, bijna alle bedrijfspanden in Nederland zijn voorzien van elektronische beveiliging, terwijl slechts 13% van de Nederlandse huishoudens een inbraakalarmsysteem heeft.
Of u nu kiest voor een alarmsysteem uit het oogpunt van een gevoel van verhoogde veiligheid, inbraakpreventie, of volgens uw verzekeringsmaatschappij in een verhoogde risicoklasse bent ingedeeld: u bent bij ons aan het juiste adres.

Bedraad of draadloos?

Afhankelijk van budget, risicoklasse, eventuele eisen vanuit de verzekeringsmaatschappij en bovenal natuurlijk uw eigen wensen brengen we advies, én offerte uit voor een nieuw, of vervanging van een bestaand, alarmsysteem. We kijken daarbij niet alleen naar de mogelijke elektronische beveiligingsaspecten, maar houden ook rekening met bouwkundige sterktes en zwaktes, zoals uw hang- en sluitwerk, ramen en deuren, maar ook bijvoorbeeld platte daken en dakramen.

Uw oude alarmsysteem

In de praktijk komen we veel oudere, en soms echt verouderde, systemen tegen. Regelmatig zijn deze niet meer in gebruik vanwege bijvoorbeeld een onopgeloste storing, lege batterijen of ongemak bij een daadwerkelijke (maar valse) alarmmelding.
In de loop der jaren is er veel veranderd in de wereld van inbraakalarmsystemen: zowel qua betrouwbaarheid als functionaliteit lijken de nieuwe systemen in de verste verte niet meer op de oude. In-  en uitschakelen met een app, koppeling met een domotica systeem, meldingen per mail, sms of telefoon: een upgrade naar een nieuw systeem biedt tal van mogelijkheden.

Integratie domotica / huisautomatisering

Eén van onze specialisaties is de integratie van een alarmsysteem met domotica en eventuele camerabewaking. Door sensoren van het alarmsysteem óók te gebruiken ten behoeve van een domotica oplossing kunnen we verregaande oplossingen zoals het automatisch mee schakelen van verlichting, verwarming en andere apparaten koppelen aan het in- en uitschakelen van het alarm, zonder dat u dubbele sensoren hoeft te laten installeren. Naast de nieuwe draadloze technieken leidt dit tot een gebruiksvriendelijker en betaalbaarder systeem, terwijl u niet op kwaliteit inboet, dat zich ook uitstekend leent voor installatie zonder hak- en breekwerk.
Meer over onze domotica / huisautomatisering oplossingen vindt u hier.

displays automatisering

Neemt gerust eens contact met ons op om, geheel vrijblijvend, te informeren naar de mogelijkheden. We komen graag eens langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar top