Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bij het bouwen van een woning komt er veel op u af. Zowel bij projectbouw, in eigen beheer als bij zelfbouw; de mogelijkheden lijken eindeloos. Veel van onze klanten vinden het prettig dat er een partij is die meedenkt over praktische en technische zaken die door uitvoerende partijen met grote regelmaat over het hoofd worden gezien. In de praktijk zien we namelijk regelmatig woningen gebouwd worden waar (te) weinig rekening gehouden wordt met technologische ontwikkelingen. Gemiste kansen in infrastructuur, gebruikt van achterhaalde technieken en onvoldoende voorbereid op de gevolgen van de enorme isolatie-drang op bijvoorbeeld draadloze signalen. Om er maar een paar te noemen.

Uiteraard gebeurt dit niet uit onwil, maar u kunt niet van iedere architect, aannemer, projectontwikkelaar of zelfs elektricien verwachten dat ze voldoende op de hoogte zijn van de (on-)mogelijkheden van moderne communicatietechnieken, automatiseringsoplossingen en beveiliging.

Wij hebben er ons vak van gemaakt om dit wél te doen. Technische zaken overzien, en zorgen dat het gemak en comfort van uw nieuwe woning niet belemmerd wordt doordat zaken niet op elkaar afgestemd zijn. U zult niet de eerste trotse bezitter van een nieuwe woning zijn, die na oplevering erachter komt dat:

  • een videocall niet kan omdat er geen gsm-ontvangst of deugdelijke WiFi op de verdieping is
  • er 6 verschillende afstandsbedieningen op het keukenblad liggen
  • de TV niet plat tegen de muur kan omdat er een decoder nodig is
  • het lichtplan niet gebruikt wordt omdat alle knoppen nog handmatig bediend moeten worden
  • ook ongewenste bezoekers uw nieuwe woning heel mooi vinden
  • de draadloze camera en videodeurbel al die isolatie heel vervelend vinden
  • dat er ’s zomers toch nog onnodig gekoeld -en ’s winters verwarmd-moet worden omdat er onvoldoende geanticipeerd wordt op zoninval
  • etc, etc...

Betrek ons tijdig bij uw bouwplannen, zodat we u kunnen helpen bij het maken van de juiste -technische- keuzes; een investering die zich vaak al heel snel terugverdient.

Scroll naar top