Beveiliging

Veiligheid voorop

Een Slimmer Huis is vooral een veiliger huis: wij kunnen ervoor zorgen dat allerlei onheil zoals ongewenste bezoekers, brand en lekkages tijdig bemerkt worden. Er kunnen zelfs volledig automatisch maatregelen genomen worden om de veiligheid van u en uw gezin te vergroten. We hebben onze diensten op het gebied van veiligheid voor u op een rijtje gezet.

Alarm & beveiliging

Beveiliging nemen we bijzonder serieus: hoewel huisautomatisering vooral een hoge fun- en comfortfactor lijkt te hebben is dit vakgebied uiteindelijk ontstaan vanuit (elektronische) beveiliging.

Slimmer-Huis.nl is dan ook primair een technisch beveiligingsbedrijf. We hebben gekozen om ons hier niet toe te beperken, maar ook totaaloplossingen te bieden: zo profiteert u van 1 aanspreekpunt voor alle (t)huisautomatisering.

Vorm, functie en gebruiksvriendelijkheid kunnen wat ons betreft prima hand in hand gaan, waarbij onze oplossingen uitstekend stand-alone moeten functioneren, maar ook toekomstbestendig, modulair uitbreidbaar en integreerbaar met andere systemen moeten zijn.

We hebben onze diensten op het gebied van beveiliging voor u op een rijtje gezet:

shutterstock_554482978

Alarmsystemen

Ontwerpen, installeren en onderhouden van uw inbraak alarm. We doen dit aan de hand van een Risicoanaylse, PvE (Programma van Eisen), waarna bij akkoord een passend beveiligingsplan op basis van de geldende VRKI (Verbeterde Risicoklassenindeling voor woningen en bedrijven) gemaakt wordt. Bedraad, draadloos en voor alle risicoklassen.

shutterstock_192068879

Camerabewaking

Ontwerpen, installeren en onderhouden van camera bewakingssystemen, zowel binnen als buiten. CCTV, draadloos, Ip camera’s, domes.. We hebben een uitgebreid assortiment en voor iedere situatie een passende oplossing.

shutterstock_1697168977

Toegangscontrole

Ontwerpen, installeren en onderhouden van systemen voor toegangscontrole, zowel binnen als buiten. Op afstand deuren openen, toegang via key tags, numerieke code of vingerafdrukscanner en intercomsystemen.

shutterstock_147157052

Signaleren

Ontwerpen, installeren en onderhouden van systemen voor het signaleren van vuur, rook, koolmonoxide en water (lekkage).

Scroll naar top