Domotica 2.0

Ontwerp en installatie

Niet meer enkel voor de grote villa's en kantoorpanden: onze domotica systemen zijn betaalbaar, betrouwbaar en kunnen meegroeien naar gelang je behoefte. Full-service, complete installaties met remote support en uitgebreide garanties.. of begin klein, en bouw langzaam aan jouw Slimmer Huis; maar wel met backup. Wij denken met je mee, gesteund door ervaring en expertise en bieden hulp wanneer nodig.

Domotica ?

Domotica, huisautomatisering, Smart Home.. termen waarmee uiteindelijk allemaal hetzelfde bedoeld wordt: het automatiseren van processen en techniek in en rond je huis. De wens om zaken te automatiseren kan verschillende oorzaken – redenen- hebben. Wellicht vanuit het kader van veiligheid, maar ook vanuit energiebesparing, gemak, of omdat je het gewoon leuk vindt. Daarnaast is er ook nog een groep mensen voor wie het vooral functioneel is: in het kader van (langer) zelfstandig kunnen wonen wordt domotica veel toegepast in de zorg, en voor de ondersteuning van senioren.

Lees hier onder verder over domotica 2.0 en energiebesparing:

Wat Is Domotica 2.0?

Domotica is niets nieuws, al jaren worden grote overheidsgebouwen zoals gemeentehuizen en scholen, bedrijfspanden, kantoren maar ook luxe woonhuizen voorzien van automatisering om geld te besparen, comfort te verhogen en veiligheid te vergroten. Waar dit voorheen een techniek was die enkel bekabeld aangelegd kon worden, inclusief een navenant fors prijskaartje, zijn er met de opmars en ontwikkeling van draadloze technieken ook betaalbare oplossingen op de markt verschenen.

Domotica 2.0 is de opvolger van bekabelde gebouw-automatisering. Het heeft het beste van de twee technieken: betrouwbaar, veilig, draadloos én betaalbaar. Daarnaast is het modulair uitbreidbaar (start met een basis, en laat het systeem “meegroeien” naar gelang uw behoefte), integreerbaar met andere systemen (zoals een alarm, camerabewaking of toegangscontrole / intercom) én gebruiksvriendelijk. Kortom: dát is domotica 2.0 !

In een notendop

-Onze draadloze systemen zijn net zo betrouwbaar als bedrade systemen
-Er hoeft niet gehakt, gekapt en gefreesd te worden in je muren
-Het systeem is eenvoudig uit te breiden
-Het systeem is, ook na installatie, aanpasbaar en verplaatsbaar: flexibel
-Je kunt het systeem meenemen als je verhuist
-De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend
-Ongekende integratiemogelijkheden

Hulp op afstand... Met de Remote Support-service kunt u rekenen op hulp bij problemen die u zelf niet opgelost krijgt. Een veilig gevoel !

Energie besparen

Een domotica systeem is de kern, het hart, van een slimme en klimaatneutrale woning. Een domotica installatie van Slimmer-Huis.nl verdient zichzelf al snel terug:

-Lees de opbrengst van je zonnepanelen uit 
-Houd het verbruik van alle aangesloten apparaten bij
-Saldeer opbrengst en verbruik: laad of verwarm bij een overschot
-Actieve zonwering bespaart tot 72% op energiekosten
-Reduceer sluipverbruik van apparaten
-Geïntegreerde thermostaat biedt zone-verwarming voor het hele huis
-etc etc

Mogelijkheden

Wij hebben de meest gebruikte domotica-toepassingen opgesplitst in een aantal categorieën:

Rolluiken 

Zonwering 

Verlichting

Klimaatregeling 

Automatiseren 

Scroll naar boven