Zonwering

Automatiseren van uw zonwering

Het automatiseren van uw zonwering een investering die zich weer terug kan verdienen: door op de juiste momenten de zonwering omlaag te laten voorkomt u dat het te warm wordt in een ruimte. Ook als u niet thuis bent..  Dat zorgt er vervolgens weer voor dat de airco minder aan hoeft, en levert een besparing op uw elektriciteitsrekening op. Daarnaast is het comfort natuurlijk ook een belangrijke factor: we kunnen uw zonwering laten schakelen door middel van een opdracht via een afstandsbediening, uw telefoon, een tablet, een pc.. noem het maar op. 

Regen & Wind

Als het regent, of wanneer het te hard waait, mag de zonwering natuurlijk weer niet automatisch naar beneden. Dat lossen we op door óf gebruik te maken van de lokale weersinformatiediensten via internet, óf door het installeren van een regen- en windsensor.

Hoe?

Voorwaarde is natuurlijk wel dat uw zonwering reeds gemotoriseerd is. Mocht dat niet het geval zijn, schakelt u een zonweringspecialist in om dit te realiseren, anders schakelen wij die graag voor u in. De module die het draadloos schakelen mogelijk maakt plaatsen wij achter uw bestaande bediening, zodat u van beide gebruik kunt maken.

Scroll naar top