Signaleren

Signaleren

Wij leveren, en installeren, diverse sensoren sensoren voor in, of rondom uw huis:

Rook- en hittemelders

Onze rook- en hittemelders werken stand-alone, maar komen pas echt in combinatie met domotica tot hun recht: ontvang direct een melding op uw mobiele telefoon als de rookmelder afgaat (natuurlijk vooral handig als u niet thuis bent), rolluiken kunnen automatisch geopend worden, verlichting springt direct aan. We leveren en installeren rookmelders zowel op netspanning als op batterij.

Koolmonoxide melders

Ook de koolmonoxide melder werkt stand-alone, maar is daarnaast ingericht op integratie in uw domotica systeem: een app op uw telefoon, koppeling aan verlichting, automatische raam-openers, maar ook een mooie oplossing voor als de melder bijvoorbeeld helemaal op zolder bij de CV hangt: koppeling aan een extern alarm op de begane grond of bijvoorbeeld het knipperen van uw verlichting om u te waarschuwen.

Lekkage (water) melder

Overal op de grond te plaatsen, zodra de pinnetjes aan de onderzijde contact maken met water gaat een luid alarm af. De melder is batterij gevoed. Gekoppeld aan uw domotica systeem ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon, of via een andere te programmeren actie, dat er water (-lekkage) is gedetecteerd bij bijvoorbeeld uw wasmachine, uw vriezer, uw zwembadpomp of vijverpomp.

lekkage sensor

Raam- en deursensoren

Naast inbraakdetectie kunnen onze raam- en deursensoren ook gebruikt worden voor andere doeleinden. Ook indien u niet over een alarmsysteem beschikt kunnen deze in combinatie met domotica bepaalde alarmtaken overnemen: krijg een melding wanneer u niet thuis bent en een raam of deur geopend wordt, ontvang een melding als iemand de deur van uw tuinschuur opent of ontvang een melding als u vanuit thuis wilt vertrekken maar ergens nog een raam open heeft staan.

Bewegingsmelder

Schakel verlichting aan de hand van beweging: automatisch aan en uit. Maar ook vanuit besparingsoogpunt handig: langer dan een half uur geen beweging in een ruimte? De lamp gaat automatisch uit.

Scroll naar top