WiFi monteur

Je wilt een bekabeld en / of WiFi-netwerk laten installeren of aanpassen? Je hebt een storing in je WiFi / netwerk en je zoekt hulp ?   Zijn 1 of meer van onderstaande situaties van toepassing  ?

 • Je huidige WiFi / netwerk is onstabiel: soms werkt het wel, soms ook niet
 • Je huidige WiFi / netwerk volstaat niet meer, je wilt een upgrade
 • Je ervaart problemen met de snelheid of stabiliteit van je WiFi / netwerk
 • De dekking van je WiFi laat te wensen over
 • Je wilt je huidige netwerk herstructureren
 • Je ziet door de (kabel)bomen het (netwerk)bos niet meer

Lees dan snel verder, wij kunnen je helpen !

De WiFi-zekerheden van Slimmer-Huis.nl:

vink
Wij kennen jouw internetprovider!

vink
Dekkingsgarantie

vink
300+ actieve WiFi-klanten

WiFi / Netwerk monteur aan huis: snelle en betrouwbare service

Niets zo vervelend -en frustrerend- als een slecht werkende WiFi, netwerk- of internetverbinding. Al helemaal wanneer je niet goed weet waar je de oorzaak moet zoeken. De ene keer werkt het wél, een andere keer weer niet. Iets wat altijd prima gewerkt heeft, kan er ineens mee stoppen. Wanneer je het zelf niet zo goed weet, ga je op zoek naar een monteur. Een WiFi monteur, een internet monteur, een netwerk installateur. Wie moet je hebben ?

De monteurs van Slimmer-Huis.nl zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt, en beheersen alle disciplines. Als thuisnetwerk-specialisten weten we precies waar we moeten zoeken, testen en meten. We kennen je internetprovider, meten op locatie en kunnen als snel uitsluitsel geven over de oorzaak én aan de slag gaan met de oplossing. 

Soms is er ander, onderliggend probleem. We lichten het hieronder toe:

Houd ons hier maar aan!

 

Afspraak binnen 24 uur gepland (op werkdagen)

Analyse en installatie door echte specialisten

Voor € 59 eerste consult aan huis

Uitgebreide garantie en nazorg

"Goede oplossing voor ons probleem en geweldige montage en afwerking van de installatie. Top mensen, ga op deze voet verder met jullie inzet en klantvriendelijkheid."

Review van 22-4-2021 via Feedbackcompany.nl

WiFi zwak

Verder kijken dan het oorspronkelijke probleem

Vaak hebben problemen met internet, Wifi of je netwerk meer dan 1 oorzaak. Of ligt de oorzaak niet enkel bij het onderdeel waar je klachten over ervaart. Een probleem wat je ervaart op je WiFi kan ook door een fout in je bekabelde netwerk komen. Anderzijds kan een netwerkprobleem zich helemaal niet voordoen bij gebruik van je WiFi. Onze specialisten hebben dit al snel boven water, en kijken verder dan hun spreekwoordelijk neus lang is. 

Aan het woord is Pascal: onze WiFi / Thuis-netwerkspecialist:

Klanten voelen zich vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Het eerste aanspreekpunt bij internet en WiFi problemen is vaak je internetprovider. Helpdesk aan de telefoon: stekker uit je modem, opnieuw opstarten.. nieuwe kabeltjes. "Nee, vanuit deze kant is alles in orde, het probleem zit echt ergens bij u". Soms wordt een "monteur" gestuurd die, met een beetje pech, vorige maand nog in de plaatselijke super werkte en na 2 weken interne cursus "specialist" is. Uiteraard komt ook hij tot de conclusie dat er met de internetverbinding niets mis is. 
Uiteindelijk komt een vriend van een kennis die "in de ICT werkt" wel even kijken, en wordt er een apparaat aangeschaft met 6 antennes wat uitziet alsof het ieder moment kan opstijgen. Of een Mesh-systeem, want "dat is het beste getest". Helaas is het probleem daar meestal niet mee opgelost, en moet het toch aan de de provider liggen. Weer bellen met de helpdesk..
Doe het jezelf (en de helpdesk!) niet aan, en laat direct iemand met verstand van zaken ernaar kijken. Als ik een issue met de internetverbinding constateer, bellen we direct de provider en kan ik precies vertellen wat er mis is, en welke actie ze het beste kunnen ondernemen. 

Het geld dat je uitgeeft aan allerlei halfbakken oplossingen kun je zo besparen: schakel direct een specialist in. Ook dat kost uiteraard geld, maar dat is tenminste niet over de balk. 

Lees verder wat een specialist kost, en wat je ervoor krijgt:

"Eindelijk goed werkende wifi en een TV die bedraad is en altijd werkt. Dit was waar we al een tijd naar op zoek waren. We vonden het erg prettig samenwerken en zijn zeer tevreden over de nette afwerking. Toen de eerste avond iets niet goed werkte, heb ik dat gemaild. Dat werd dezelfde avond opgepikt en op afstand verholpen. Daarna geen problemen meer ondervonden"

Review van 16-3-2021 via Feedbackcompany.nl

"Uitstekend. De service is top en de medewerkers erg klantvriendelijk. Eindelijk werkt het internet zoals zou moeten."

Review van 9-2-2021 via Feedbackcompany.nl

WiFi monteur

Professioneel Consult

In het kader van "meten is weten" biedt Slimmer-Huis.nl een voordelige kennismaking om de route naar een snel, stabiel (WiFi-)netwerk in te zetten. Een "consult".

Voor dit consult komt een ervaren specialist bij je op locatie. Hij meet het modem door, en test de snelheid, stabiliteit en topologie van je netwerk. Op diverse plekken in de woning wordt het WiFi signaal gemeten, en gekeken naar in- en externe storings-invloeden. Aan de hand hiervan wordt vervolgens een plan op maat gemaakt om de oorzaak van de klachten op te lossen. Eventuele "quick-wins" qua instellingen zullen meteen gedaan worden, en zijn inbegrepen in de kosten.

Kosten Wifi Consult

Voor € 59,- (inclusief BTW en voorrijkosten ) komen we bij je aan huis. Een consult duurt ongeveer 3 kwartier.

Plan van aanpak

De Slimmer-Huis.nl route naar een snel en stabiel (WiFi-)netwerk is:

 1. Je vult dit formulier in
 2. Binnen 24 uur (op werkdagen) nemen we contact op om een afspraak met je te plannen
 3. De expert komt op het afgesproken tijdstip bij je op locatie
 4. Hij verricht het consult, en maakt een plan van aanpak
 5. Binnen 5 werkdagen na het consult ontvang je een verbeter-voorstel én een vrijblijvende offerte
 6. Je beslist of je het verbeter-voorstel geheel, gedeeltelijk of helemaal niet door ons laat uitvoeren
 7. Eventuele werkzaamheden kunnen wij overwegend binnen 2 a 3 weken na offerte uitvoeren
Scroll naar boven