Nieuwbouw & Renovatie

Nieuwbouw

Bij het bouwen van een woning komt er veel op u af. Zowel bij projectbouw, in eigen beheer als bij zelfbouw; de mogelijkheden lijken eindeloos. Veel van onze klanten vinden het prettig dat er een partij is die meedenkt over praktische en technische zaken die door uitvoerende partijen met grote regelmaat over het hoofd worden gezien. In de praktijk zien we namelijk regelmatig woningen gebouwd worden waar (te) weinig rekening gehouden wordt met technologische ontwikkelingen. Gemiste kansen in infrastructuur, gebruikt van achterhaalde technieken en onvoldoende voorbereid op de gevolgen van de enorme isolatie-drang op bijvoorbeeld draadloze signalen. Om er maar een paar te noemen.

Verbouw & renovatie

Uw aan-, verbouw of renovatie -project is een kans om uw woning weer helemaal “bij de tijd” te maken. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het interieur, die nieuwe keuken of badkamer, maar ook voor het technische deel. Vaak worden ook direct zaken als elektra, energiebesparende maatregelen en natuurlijk een stuk wooncomfort aangepakt.

Betrek ons tijdig bij uw plannen, zodat we u kunnen helpen bij het maken van de juiste -technische- keuzes; een investering die zich vaak al heel snel terugverdient.

Nieuwbouw woning

Nieuwbouw

Betrek ons tijdig bij uw bouwplannen, zodat we u kunnen helpen bij het maken van de juiste -technische- keuzes; een investering die zich vaak al heel snel terugverdient.

Nieuwbouw - leiding frezen

Verbouw & renovatie

Uw aan-, verbouw of renovatie -project is een kans om uw woning weer helemaal “bij de tijd” te maken.

Scroll naar top