Verbouw / Renovatie

Verbouw / Renovatie

Uw aan-, verbouw of renovatie -project is een kans om uw woning weer helemaal “bij de tijd” te maken. Dat geldt uiteraard niet alleen voor het interieur, die nieuwe keuken of badkamer, maar ook voor het technische deel. Vaak worden ook direct zaken als elektra, energiebesparende maatregelen en natuurlijk een stuk wooncomfort aangepakt.

Veel van onze klanten vinden het prettig dat er een partij is die meedenkt over praktische en technische zaken die door uitvoerende partijen met grote regelmaat over het hoofd worden gezien. In de praktijk zien we namelijk regelmatig woningen verbouwd worden waar (te) weinig rekening gehouden wordt met technologische ontwikkelingen. Gemiste kansen in infrastructuur, beveiliging én de gelegenheid om er echt iets bijzonders van te maken.

Uiteraard gebeurt dit niet uit onwil, maar u kunt niet van iedere architect, aannemer, klusbedrijf of zelfs elektricien verwachten dat ze voldoende op de hoogte zijn van de (on-)mogelijkheden van moderne communicatietechnieken, automatiseringsoplossingen en beveiliging.

Wij hebben er ons vak van gemaakt om dit wél te doen. Technische zaken overzien, en zorgen dat het gemak en comfort van uw vernieuwde woning niet belemmerd wordt doordat zaken niet op elkaar afgestemd zijn.

Betrek ons tijdig bij uw plannen, zodat we u kunnen helpen bij het maken van de juiste -technische- keuzes; een investering die zich vaak al heel snel terugverdient.

Scroll naar top