Draadloze bediening

Universele afstandsbediening

Uw decoder, surround versterker, televisie en misschien zelfs nog een game console.. overal liggen de afstandsbedieningen. Nu willen we niet zeggen dat een universele afstandsbediening ineens iets nieuws is, maar de mogelijkheden die het biedt in combinatie met een domotica installatie zijn wel heel gaaf! En we betwijfelen of u daar wel eens bij stil heeft gestaan..

Beste vervanging

Natuurlijk zijn een hoop afstandsbedieningen in de loop der jaren uitwisselbaar geworden – u bedient uw tv mee met uw decoder, of uw surround versterker bijvoorbeeld mee met uw tv-, maar een volwaardige vervanging is het maar zelden. Daar zijn de programmeerbare afstandsbedieningen toch echt een stuk completer in. Daarnaast wordt het was lastiger als apparaten met verschillende protocollen werken: IR, RF, Bluetooth.. Met een Logitech Harmony kunt u ze allemaal bedienen, met de afstandsbediening zelf of de Harmony app op uw tablet of telefoon. Ziet u op tegen het instellen? Dat kunnen wij prima voor u regelen.

Koppeling domotica

Maar u kunt meer met uw Harmony: wanneer de Harmony geïntegreerd wordt in uw domotica systeem start niet alleen met 1 druk op de knop uw tv, versterker en decoder, u start ook meteen de scene tv-kijken op uw domotica systeem: deze schakelt vervolgens bijvoorbeeld de bijbehorende lampen in, en andere juist uit. TV uit? De verlichting schakelt weer terug...

Scroll naar boven